.

.

FBKDFCZS Дълга Кестенява Къдрави Перуки за Жени, Синтетичен Вълнообразни Перука с Бретон, Топлоустойчива Дълга Коса за Дневна партита (Кестен, 24 инча)

FBKDFCZS Дълга Кестенява Къдрави Перуки за Жени, Синтетичен Вълнообразни Перука с Бретон, Топлоустойчива Дълга Коса за Дневна партита (Кестен, 24 инча)

BGN 8.66
Брой продукти
Налично

?【Спецификация】 : В комплекта : 1 брТой е удобен, лек и дишащ и не тежи на главата.?【Естествена перука】 : В този очарователен перука се използва специална технология, придающая парику автентичност и чистота.когато и не спутывается.Цветовете могат да се различават леко в зависимост от настройките на вашия персонален компютър или монитор за мобилен телефон. ? 【Регулируема шапка за перука】 : В мрежата се използва дишащи розова мрежа, благодарение на които ще се чувствате комфортно, когато се занимават с него.Ние ще ви отговорим по имейл в рамките на 24 часа.Носенето на тази приятна за кожата прически - фантастичен начин ви придават увереност и да промените вашия стил.Спецификации на продукта : Материал : комбинирано высокотемпературное влакна JP-Kanekalone Цвят на косата : кестен Тема : Класически Вид на косата : Тези дълги вълниста кестенява перуки Окото на косата : розов Дължина на окото : 24 инча Тегло : 260 грама Начин на производство : Машина за производство и частично ръчно задължителен Размер шапчица : ГЪВКАВИ и регулируеми-Средният размер на шапки (22,5 инча) С регулируеми джапанки и 3 расческами. ?【???? & ????????】 : За модел на снимката служи само за справка.Изглежда абсолютно естествено, копринена и гладка, като истински човешки косъм, мека на допир, лесно расчесывается, не добри. Продуктът може да бъде смачкан по време на транспортиране, но не се притеснявайте, с малко грижи ще се превърне в това, което искате.Вашето удовлетворение е движещата сила на нашата услуга.Вътре перука има две изравняващи апликации, които да закачите в неподвижно положение в съответствие с различни размери на главата. Чудесен подарък за себе си, приятелите си и семейството си. Забележка : ♥ се дължи На разликата между различните екрани изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта, благодаря! ♥ Дължи на ръчно измерване, моля, допуска се разлика 2-4 см, благодаря ви (всички размери са в см, моля, имайте предвид, че на 1 см = с 0.Можете да го носите за ежедневна употреба, костюмированной парти, за Хелоуин, cosplay, посещения на модата или просто за забавление. Ако ви хареса този продукт, добре дошли за покупка 4.Характеристики : ?Можете да промените прическата с помощта на сешоар (на климатик) или фиби за коса (за предпочитане не на висока температура).Той също така има естествена част и на предната част. шапка за перука; Цвят : съвпада със снимка. ?【Полезни съвети】 : Ако имате запаси във вашия регион, можете да поръчате основната доставка в същия ден и един неоснователен възстановяване в рамките на 30 дни, ако това е необходимо.

Подробности

Избор на купувачи