.

.

Dreambeauty 250% Висока Плътност Къдрава Директни Перуки, изработени от Човешка Коса на Дантели Бразилски Перуки, изработени от Човешка Коса на Дантели с Детски коса за Же

Dreambeauty 250% Висока Плътност Къдрава Директни Перуки, изработени от Човешка Коса на Дантели Бразилски Перуки, изработени от Човешка Коса на Дантели с Детски коса за Жени с Естествен цвят (18 инча)

BGN 111.07
Брой продукти
Налично

Бърза доставка : безплатна доставка по подразбиране UPS/Fed Ex Плътност на косата : 250% е с висока плътност, подходящ за повечето жени, за носене, по-гъста и буйна. Размер на дантела : 13 × 4 инча. Текстурата на косата : много права, лесно може да се прекроява под друга консистенция.Добре дошли в Dreambeatuy Store, ние ще ви предложим продукти и услуги с най-високо качество, ако имате някакви проблеми, просто заповядайте при нас свободно, вие винаги ще останете доволни! Перука от човешка коса на дантели плътност 1,250%./цветна кутия, елегантна опаковка, винаги е добре предпазва стоката.Не спутываются, не падат и са без мирис. Перуки от човешка коса на дантели с висока плътност от 250%, по-гъсти и буйни.Ако имате нужда от друг цвят, моля свържете се с мен преди да поръчате. Цвят на косата : естествен цвят. Цвят дантела : средно-кафяво.Една перука може да върне, ако той е в първоначалното си състояние, включително излишък дантела отпред и отзад, без резитба. Вид на материала за коса : 100% естествени бразилски косата реми, без да се отделят. Опаковка : 1 бр.100% Сурови бразилски естествени човешки косми, много мека и гладка, предварително выщипанные естествена коса, красиви детски косата от всички страни. Завързана материал : Внос швейцарско дантела. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, аз ще направя всичко възможно, за да ви помогне. Дължина на косата : от 12 до 30 инча, ако имате нужда от всякаква друга дължина, моля, свържете се с нас.Магазинът приема индивидуални настройки.Моля, пишете ми, преди да поръчате, ако трябва да се коригира.

Подробности

Избор на купувачи