.

.

Поставка за мобилен телефон SUPERUNO, Поставка за телефон, Държач за Настолна поставка за мобилен телефон, Компактна Поставка За мобилен телефон, Гъвкава Поставка за т?

Поставка за мобилен телефон SUPERUNO, Поставка за телефон, Държач за Настолна поставка за мобилен телефон, Компактна Поставка За мобилен телефон, Гъвкава Поставка за телефон, Регулируеми по височина, Напълно Сгъваема,

BGN 5.33
Брой продукти
Налично

SUPERUNO - това е компания, основана със сила, дух, мечти за това, да се стреми към по-добър животИдеален за употреба за пътуване. 【Универсална съвместимост】 поставка за мобилен телефон може да работи с всички смартфони от 4-8 см, като Apple i Phone 13 Mini, i Phone 13, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Pro Max, 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 11 Pro, 11, 11 Pro Max, SE 2020 Г. 【Регулируема височина и ъгъл на】 Притежателя на поставка за мобилен телефон отговаря на эргономичному дизайн. 【Обмислен дизайн】 Този държач за мобилен телефон резервирани порт за зареждане, можете да играете по време на таксуване, което да улеснява живота си.Височината може лесно да се регулира в рамките на 2,4 - 5,5 см, регулируем ъгъл на наклон - от 0 ° до 72 ° с удобен зрителен ъгъл, който помага да се определи вашия стойката и намаляване на натоварването на шията и гърба.Заради което ние работим и се борим, е просто да живеем по-добре!.Ние предоставяме на други калъфи за телефони, i Pad и с всякакъв размер, които позволяват по-дълго да използвате вашите устройства. 【Обмислен дизайн】 Този държач за мобилен телефон резервирани порт за зареждане, можете да играете по време на таксуване, което да улеснява живота си.Всеки продукт на добре разработен и предоставя на клиентите най-доброто преживяване на потреблението.Височината може лесно да се регулира в рамките на 2,4 - 5,5 см, регулируем ъгъл на наклон - от 0 ° до 72 ° с удобен зрителен ъгъл, който помага да се определи вашия стойката и намаляване на натоварването на шията и гърба.Идеален за употреба за пътуване. 【Противоскользящий дизайн】 Цялата задния панел и долната част на тази поставка за мобилен телефон са напълно покрити с противоскользящим силикон, който може да осигури максимална защита на вашето устройство от всякакви драскотини и подхлъзване.Независимо от това, какъв модел е вашият телефон, тук можете да откриете перфектния титуляр.Ние предлагаме всички видове поставки за преносими компютри, за да защити вашия преносим компютър и да се уверите, че можете да работите и да се забавляват навсякъде. 【Универсална съвместимост】 поставка за мобилен телефон може да работи с всички смартфони от 4-8 см, като Apple i Phone 13 Mini, i Phone 13, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Pro Max, 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 11 Pro, 11, 11 Pro Max, SE 2020 Г.

Подробности

Избор на купувачи