.

.

YANBETTER 5 бр. Метална Поставка за растенията на закрито, подложки за малки растения на открито, за повече осветление, антикоррозийное покритие Улични Поставки за раст?

YANBETTER 5 бр. Метална Поставка за растенията на закрито, подложки за малки растения на открито, за повече осветление, антикоррозийное покритие Улични Поставки за растения за двора, декор тераси, градина

BGN 11.66
Брой продукти
Налично

【5 метални каботажните за растения с различен размер】 Диаметър на тавата 3,14 инча-10,82 инча, различни размери и височина са идеални за различни саксии 【Носеща способност на】 Вътрешен разлика за инсталиране на растения е малък, но може да издържа на стайни растения с тегло 40-130 паунда, и голям диаметър не боли. 【Защо да използвате държач за растения】 Поставки за растения за външни растения, като по този начин по-добре се оттича водата и да не се натрупват насекоми и мръсотия под саксии.Поставка за растенията на закрито, за защита на пода, като част от домашния декор. 【Универсален държач】 Освен факта, че той е на разположение не само като саксии за стайни растения със стойка, направете растения достатъчно високи, за да им е по-лесно да се полива, но и вмещайте опаковки напитки с лед, големи саксии, храна за домашни животни и така нататък. 【Универсален държач】 Освен факта, че той е на разположение не само като саксии за стайни растения със стойка, направете растения достатъчно високи, за да им е по-лесно да се полива, но и вмещайте опаковки напитки с лед, големи саксии, храна за домашни животни и така нататък. 【Антикоррозийное покритие】 Поставка за растенията на открито, покрити с антикоррозийным покритие, проста и здрава, може да се инсталира на влажен и веранда / в градината и не ръждясва, като вашите градини стройни и елегантни. 【Защо да използвате държач за растения】 Поставки за растения за външни растения, като по този начин по-добре се оттича водата и да не се натрупват насекоми и мръсотия под саксии.

Подробности

Избор на купувачи