.

.

Чанта-портфейл Tekcoo, съвместим с LG K92 5G/ LM-K920, Премиум Изчистен калъф от изкуствена кожа, отделения за кредитни карти, Магнитна закопчалка, Поставка, флип-надолу книжк?

Чанта-портфейл Tekcoo, съвместим с LG K92 5G/ LM-K920, Премиум Изчистен калъф от изкуствена кожа, отделения за кредитни карти, Магнитна закопчалка, Поставка, флип-надолу книжка, Тънък, твърд защитен калъф [черен]

BGN 2.33
Брой продукти
Налично

2 Противоскользящий материал осигурява идеален за улавяне и задържане с една ръка.Характеристики : 1. Вградени джобове за карти за удобно съхранение на идентификационни карти и кредитни карти. Функция поставка за крака осигуряват удобство за гледане на видео и клипове с желания комфорт. Стилен калъф-портфейл от изкуствена кожа премиум-клас Tekcoo.[Съвместими модели] Минималистичен портфейл Tekcoo, калъф за носене, вградени панти калъф с 3 джоба за карти, е съвместим с LG K92 5 G (6,7-инчов дисплей), пуснат през 2020 година. Поддръжка за безжично зареждане, но трябва да извадите всички карти, пари в брой, монети от кесията и да портфейл максимизиран.Пакет 3 слота за карти, 1 слот за снимки, 1 джоб за пари. Удобен за потребителя дизайн и е устойчив на магнитни ключалката надеждно предпазват карта, пари в брой, не се безпокойте за това, че нещо выскользнет.It И тя е устойчива на счупвания, устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци.Вътрешната част на своята практика е изработена от материал TPU, който не поцарапает вашия телефон. Устойчив на магнитни ключалката надеждно закотвени карта, пари в брой, не се притеснявайте за това, че нещата выскользнут.Съвместима с : LG K92 5 G (LM-K920) комплектът включва : - Калъф-книжка серия Tekcoo Minimalist Wallet с панти капак.

Подробности

Избор на купувачи