.

.

GALPADA, 1 Чифт Аксесоари за коса, Модерни Щипки за Коса, Щипки за Коса, за Жени, Перлена Шнола за Коса, Метални Фиби за Коса, Сватбени Щипки За Коса, Перлена Шнола, Цветни ?

GALPADA, 1 Чифт Аксесоари за коса, Модерни Щипки за Коса, Щипки за Коса, за Жени, Перлена Шнола за Коса, Метални Фиби за Коса, Сватбени Щипки За Коса, Перлена Шнола, Цветни Щипки за коса, Детски Перука за момичета

BGN 59.04
Брой продукти
Налично

КРИСТАЛНИ игли за КОСА - сватба, парти, детски празник, представяне и всеки специален поводИзкуствена коса за изпълнения-Подходящ за сватба, сценичното представяне, абитуриентски бал, подпори за една фотосесия, за подарък. - Материал : Сплав, текстилен цвете, изкуствена коса с перли. - Здрава и лека, не уврежда косата, прави полагане на прост перлената заколкой за коса. - материал и изящна изработка изработката, силни и издръжливи по време на щипки за коса от сплав. - Те могат да се носят както на децата, така и възрастните, практичен и удобен, Перлена шнола.КРИСТАЛНИ игли за КОСА - сватба, парти, детски празник, представяне и всеки специален повод. - Цвят : Както е показано На Бисерна заколках за коса.Информация за продукти И женски щипки за коса, могат да се използват като подпори за фотосесия и т. Женски фиби Вие все още търсите заколку за коса за момичета в цветенце?Тогава вие не трябва да пропуснете нашите цветни щипки за коса, изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни.59 см автоматична метална закопчалка.МОДНИ ШНОЛА за КОСА - подходяща за жени от всички възрасти, която му осигурява практичност и популярност.Детски шапки Те са добър избор за подарък за момичета-цветочниц, което ги прави красиви и елегантни.МОДНИ ШНОЛА за КОСА - подходяща за жени от всички възрасти, която му осигурява практичност и популярност.

Подробности

Избор на купувачи