.

.

Campsis Сватбени Фиби за Коса С Кристали Сватбени Аксесоари за Коса за Младоженци Цвете Кристал Сватбена Украса За Коса с Ръчно изработени Сватбени Шнола за коса Шафе?

Campsis Сватбени Фиби за Коса С Кристали Сватбени Аксесоари за Коса за Младоженци Цвете Кристал Сватбена Украса За Коса с Ръчно изработени Сватбени Шнола за коса Шаферките, за жени или момичета (B)

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

* 9 cm), Цвят : сребристРодословни с кристали за сватбени партита, абитуриентски бал и други специални случаи.Жени и момичета е препоръчително да се носят цветя заедно или скъпоценен камък във вашата прическа.Жени и момичета е препоръчително да се носят цветя заедно или скъпоценен камък във вашата прическа. Шнола за коса от перлено мъниста Приблизителна размер : 3,5 *2,75 инча (7 см.Аксесоари за коса Flower crystal weeding Подходящи за : сватба, парти, неофициални приеми, меден месец и всеки специален повод.Аксесоари за коса Flower crystal weeding Подходящи за : сватба, парти, неофициални приеми, меден месец и всеки специален повод. Шнола за коса от перлено мъниста Приблизителна размер : 3,5 *2,75 инча (7 см.Кристални игли позволяват да се регулира позицията на жица от сплав на расческе за коса.Сватбени щипки за коса от сплав тел, цвете, пайетки и страз; В опаковка по 3.Кристални игли позволяват да се регулира позицията на жица от сплав на расческе за коса.Родословни с кристали за сватбени партита, абитуриентски бал и други специални случаи.Сватбени щипки за коса от сплав тел, цвете, пайетки и страз; В опаковка по 3. * 9 cm), Цвят : сребрист.

Подробности

Избор на купувачи