.

.

CINEEN 36 Бр. Мини-Скоби за Челюстите, Пластмасови Щипки за Коса, Щипки за Нокти, Нескользящая Дръжка, Малка Черна Пъстра Шнола за Момичета, Женски Дебели, Тънки Коси (цве

CINEEN 36 Бр. Мини-Скоби за Челюстите, Пластмасови Щипки за Коса, Щипки за Нокти, Нескользящая Дръжка, Малка Черна Пъстра Шнола за Момичета, Женски Дебели, Тънки Коси (цветни)

BGN 0.67
Брой продукти
Налично

⭐【Идеален подарък】 Тези аксесоари комплекти за коса са подходящи за лична употреба и подаръци на вашите приятели и приятелки на рождени дни и СвПроста форма на щипки за коса и заоблени ръб на тези скоби за челюстите позволяват лесно се облича и да ги застреля. ⭐【Материал заколок за коса】 Висококачествена пластмаса + метална пружина, малка шнола-нокът с противоскользящим дизайн, тези пластмасови щипки за коса са идеални за рязане отзад, бретон и прически.КИНО нокти за коса, щипки за коса и скоби могат да се използват за полагане на дебели, тънки, къдрава или права коса.Момичета, юноши и дами от всички възрасти ще го харесат.Това помага да се запази прическата на място; малки щипки за коса са лесни и ще ви помогнат да създадете красива прическа.⭐【36шт малки заколок за коса】 Общо 36 заколок за коса в 7 елегантни и класически нюанси.Достатъчно, за да задоволи изискванията на различни ежедневни прически, както и прически за Хелоуин и Коледа.55 инча) (виж 2-та снимка). ⭐【Фраза дрехи】 Тази своеобразна малка дръжка за коса подходящ за широка гама от дрехи, включително и тържествено палта, шалове, за сън, вечерни риза, цветове на косата и прически. ⭐【Размерът на малки игли】1. малки малки фиби за коса, 12 черни малки заколок за коса + 12 кафе мини-заколок за коса + 4 малки розови щипки за коса + 2 зелени малки фиби за коса + 2 оранжеви малки фиби за коса + 2 лилави малки фиби за коса + 2 сини малки скоба за челюстите.

Подробности

Избор на купувачи