.

.

[4 опаковки] Водоустойчив притежателя AirTag и гривна Airtag за деца, Съвместим с Apple Air Tag Tracker със скрита Пин-код и гривната Airtag, Аксесоари за деца, Силиконов защитен калъф ?

[4 опаковки] Водоустойчив притежателя AirTag и гривна Airtag за деца, Съвместим с Apple Air Tag Tracker със скрита Пин-код и гривната Airtag, Аксесоари за деца, Силиконов защитен калъф за носене (розов + лилаво)

BGN 7.00
Брой продукти
Налично

Намиране и проследяване на вашите деца или ценни вещи в най-натоварените райони, паркове, летища, игрища и търговски центрове, така че те по-добре ще предпазите вашите деца и близки от потенциални хищнициНе искам да си въздушни възглавници поцарапались, свържете се с нас!. Може да се използва за хидроизолация в ежедневието, не се накисва във вода за продължително време 2. ★ 【 Топло напомняне】 WOFRO е специализирана в производството на серия от защитни покривала, моля, бъдете сигурни при закупуване на нашите продукти, ние предлагаме 30 дневна 100% гаранция за връщане на парите и 90-дневна гаранция за подмяна. ▶ Pin-код Airtag ние веднага го замени или ще ви възстановим 100% от парите. ★ 【 Топло напомняне】 WOFRO е специализирана в производството на серия от защитни покривала, моля, бъдете сигурни при закупуване на нашите продукти, ние предлагаме 30 дневна 100% гаранция за връщане на парите и 90-дневна гаранция за подмяна.is перфектния защитник Air Tag.Не искам да си въздушни възглавници поцарапались, свържете се с нас!.Дори ако ще го носите за дълго време, това няма да навреди на кожата на вашето бебе. Обвивка airtag тип брошки има остър метал, моля, обърнете внимание на сигурността и използвайте я внимателно.Каишка за китката може свободно да се регулира, за да ви осигури комфортен носенето на experience. ✔【Висококачествени материали】 : Изработен е от детската силиконов материал, мека и удобна, дишаща и трайни, напълно защитава скоба airtag за деца, ефективно предпазва вашия airtag от падане или драскотини. ✔【Водоустойчив и пръски】 Нашите модели airtag wristband и airtag пин снабдени с силиконова кръгла капачка, която може напълно да се затвори Airtag, airtag няма да бъдат видими и по-добре ще защитава вашия Airtag от надраскване и повреди, ниво на водоустойчивост е водоустойчив за обикновения живот, моля, не се накисва Airtag във водата.Можете да го прикачите към дрехи, рюкзакам, багажу и много други.Можете да го поднесе в дар на вашите деца, роднини, приятели. ✔【Безопасен и скрит】 Притежателя Airtag за деца различен дизайн игли и гривни. ✔【Безопасен и скрит】 Притежателя Airtag за деца различен дизайн игли и гривни. ✔【Водоустойчив и пръски】 Нашите модели airtag wristband и airtag пин снабдени с силиконова кръгла капачка, която може напълно да се затвори Airtag, airtag няма да бъдат видими и по-добре ще защитава вашия Airtag от надраскване и повреди, ниво на водоустойчивост е водоустойчив за обикновения живот, моля, не се накисва Airtag във водата.

Подробности

Избор на купувачи