.

.

Празни Тръби Червило, Пластмасова Празна Туба за Балсам за устни Направи си сам, Контейнер за Червило, Козметичен Титуляр За Дома, Инструменти за козметика Направи

Празни Тръби Червило, Пластмасова Празна Туба за Балсам за устни Направи си сам, Контейнер за Червило, Козметичен Титуляр За Дома, Инструменти за козметика Направи си сам - Черен (10шт)

BGN 7.15
Брой продукти
Налично

? Е подходящ за вътрешно диаметър 12,1 mm Вътрешен диаметър : приблизително 1,2 см / 0,5 инча Височина : около 7,9 см / 3. ? Височина на тръбата е около 3 см, тегло на тръбата е около 18 грама, удобен и необходим за ежедневието, идеален за пътуване и лесно се побира в чантата си. ? Височина на тръбата е около 3 см, тегло на тръбата е около 18 грама, удобен и необходим за ежедневието, идеален за пътуване и лесно се побира в чантата си.1 инча Ширина : прибл. ? Е изработен от висококачествен материал ABS, който е здрав, лесно преносим и миещ се. ?Черно и лилаво за вашия избор на различни цветове за да ви донесе различни чувства и настроения. ? Е подходящ за вътрешно диаметър 12,1 mm. ?Черно и лилаво за вашия избор на различни цветове за да ви донесе различни чувства и настроения. / 1,1 инча Тегло : приблизително 18 г (1 бр), 180 г (10 бр) Осъществяване Списък : 1 * 1 бр. не протича в джоба или чантата си. ? Е забавен семеен проект, който позволява да се насладите на радост занаяти, а също така е чудесен подарък за приятелката ти и приятелите. не протича в джоба или чантата си.? Е изработен от висококачествен материал ABS, който е здрав, лесно преносим и миещ се. ? Е забавен семеен проект, който позволява да се насладите на радост занаяти, а също така е чудесен подарък за приятелката ти и приятелите.

Подробности

Избор на купувачи