.

.

Изцяло Меден Антикварен Полюс Стенен Многофункционален Кухненски Лира за Баня с Дължина 50 см., Стенен Държач за кърпи За Баня, Държач за съхранение на шина на Хотел?

Изцяло Меден Антикварен Полюс Стенен Многофункционален Кухненски Лира за Баня с Дължина 50 см., Стенен Държач за кърпи За Баня, Държач за съхранение на шина на Хотела, дължина 50 см

BGN 49.99
Брой продукти
Налично

Екологично чисти материали, изключителна изработка на производство, устойчивостта на влага - ще продължи вечно, дори и във влажна среда Моля, позволете едно малко отклонение в данните ръчно измерване.Категория на продукт : Закачалка за кърпи за баня; Материал : мед; Обработка на повърхността : антични; Начин на инсталация : перфорирана инсталация; Спецификация : Однополюсная; Дължина : 40 см, 50 см, 60 см; Защо да изберете нашата закачалка за полотенец1. Заоблени ъгли са удобни и не режат ръце, а заоблени дизайн отчита хуманни съображения.Категория на продукт : Закачалка за кърпи за баня; Материал : мед; Обработка на повърхността : антични; Начин на инсталация : перфорирана инсталация; Спецификация : Однополюсная; Дължина : 40 см, 50 см.Направете така, че елементите не е толкова лесно да се понижат. Заоблени ъгли са удобни и не режат ръце, а заоблени дизайн отчита хуманни съображения. Комплект аксесоари за закрепване на удар *1.Може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, чаени на хавлиени кърпи, хавлиени халати, цветя за душ, хавлии и т.Категория на продукта : Закачалка за кърпи за баня; Материал : Мед; Обработка на повърхността : антични; Начин на инсталация : перфорирана инсталация; Спецификация : Однополюсная; Дължина : 40 см, 50 см.Може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, чаени на хавлиени кърпи, хавлиени халати, цветя за душ, хавлии и т. Екологично чисти материали, изключителна изработка на производство, устойчивостта на влага - ще продължи вечно, дори и във влажна среда. Широко използвани, тази закачалка за кърпи подходящ за бани, кухни, домове и офиси.

Подробности

Single Pole; Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm;

Избор на купувачи