.

.

Бутилка за вода UMIRIKO с Сладък Заек, Термос със Сламен капак, 20 Грама, за момчета и Момичета, Запечатани в Кафява Ивица със Сърца, Неръждаема Стомана с Вакуумна изолац?

Бутилка за вода UMIRIKO с Сладък Заек, Термос със Сламен капак, 20 Грама, за момчета и Момичета, Запечатани в Кафява Ивица със Сърца, Неръждаема Стомана с Вакуумна изолация, Двойни стени, Термокружка, Спортна Бутилка

BGN 3.33
Брой продукти
Налично

To за да се предотврати изтичане на информация, затворете капака по посока на часовниковата стрелка, когато наклонена чаша, да се избегне корозия чаши.Категорично е забранено да се затопли продукт на открит огън, в микровълнова фурна, индукционна печка или миялна машина. Избягвайте директно загряване или помещения на уреда на място с висока температура.След образуването на пяна чайнику трябва да дадеш, за да изсъхне по естествен начин, и вспенивающемуся място ще бъде върнат в първоначалния си вид) 7. 【Креативен дизайн】 Нашата термобутылка не само здрава, но и много сладка, елегантна и стилна!Красив и уникален дизайн на бутилки, ги прави идеално подходящи за жени и мъже, възрастни, юноши и деца.Препоръчително е да добавите гореща вода или вода с лед за предварително загряване или предварително охлаждане, за да се постигне най-добрия ефект за отопление и охлаждане. Преди употреба почистете и чаша отвътре и отвън неутрален препарат за почистване с топла вода③.Добавете кубчета лед, за да го стопли.Непълнолетните лица трябва да го използват под надзора на родител или след предупреждение. Не добавяйте в вакуумна чаша сух лед, газирани напитки и други течности, подлежащи на въздействието на високо налягане, също така не добавяйте течност, съдържащи алкални и киселинни съставки, като соев сос, супа и т. печат може да отвалиться (Съвети : ако мястото за печат, покрита с набъбнали от накисване във вода, моля, не търкайте с ръце, за да печата не отвалилась. 【Гъвкаво използване на】 Нашите бутилка за вода от неръждаема стомана са сламена капака и сменяеми капачки, което ги прави идеални за носене със себе си, независимо дали в офиса, в училище, фитнес зала, зала за занимания по йога или по време на активен отдих, като например каране на колело, джогинг, пешеходен туризъм, катерене и къмпинг.so той може да бъде поставен при температура около 45 ° С за 10 часа и при температура около 65 ° C за 6 часа.Те също са страхотна идея за подарък. При наливании вряла вода в чаша, тя не трябва да бъде прекалено пълна, за да се избегне препълване при изгаряния. термос за бебешки бутилки за вода, 20 грама със Сламен капак, Фланец от Неръждаема Стомана с Вакуумна изолация, с Двойни стени, Термокружка за Жени и Мъже предпазни Мерки 1. След бутилиране бързо развалящи напитки, като мляко, моля, пийте и измийте колкото е възможно по-скоро, за да се избегне увреждане на вътрешния резервоар.

Подробности

Избор на купувачи