.

.

BWWKTOP Пчелният Холщовая чанта-тоут, Пчелен Еко-чанта-Тоут, Подаръци за любителите на Пчели, Пчелен Множество Чанта за пазаруване, Пчелни Хранителни чанти, Пчелен Път?

BWWKTOP Пчелният Холщовая чанта-тоут, Пчелен Еко-чанта-Тоут, Подаръци за любителите на Пчели, Пчелен Множество Чанта за пазаруване, Пчелни Хранителни чанти, Пчелен Пътна чанта (Bee TG)

BGN 7.41
Брой продукти
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща 【МАТЕРИАЛ】 : Продуктът е произведен от висококачествен futon платна, мек и удобен материал.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. 【Забележка за ИЗМИВАНЕ】 : Препоръчително ръчно пране в студена вода или протирание гъба., Много подходящ за семейство, приятели, колеги, сестри, влюбени, и учители, за рожден ден, Коледа, Нова година, Ден на майката, Ден на учителя, Деня на благодарността и други празнични подаръци, тя може да бъде малка изненада по всяко време на годината.А още тази чанта чист оверлок и здрави дръжки.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване. 【Модерен дизайн】 : Благодарение на 3 D технологията на печат на всеки продукт начертани ясни и красиви предложения и модели, които лесно отвалить. 【Размер 】 : 37 см (14,56 инча) * 32 см (12,59 инча). здрава и красива.Подходящ размер, удобен за задържане в ръка, така и за носене през рамо.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Ето магазин, който се специализира в косметичках, косметичках, несессерах, пътни чанти, чанти-тоут, стопански, чанти, раници, престилки, кърпи и т. здрава и красива.Благодарим ви, че посетихте нашия магазин.В просторния вътрешен можете да поставите резервни портфейла, книги, чадъри, плодове и зеленчуци, ключове, електронни елементи и друга дреболия.В просторния вътрешен можете да поставите резервни портфейла, книги, чадъри, плодове и зеленчуци, ключове, електронни елементи и друга дреболия. 【Модерен дизайн】 : Благодарение на 3 D технологията на печат на всеки продукт начертани ясни и красиви предложения и модели, които лесно отвалить.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Подходящ размер, удобен за задържане в ръка, така и за носене през рамо. 【Размер 】 : 37 см (14,56 инча) * 32 см (12,59 инча). 【Многофункционално използване на】 : може да се използва като работна чанта, скучна чанта, чанта медицински сестри, чанта за книги, пътна чанта, чанта за парти, подарък чанта, чанта за бонбони, чанта за учители, чанта за булката и т.

Подробности

Избор на купувачи