.

.

2 Бр. Футболен Наказателен Кодекс Спортен Фен, Бросающий Знамена Спортен Фен, Определени Наказателни Квадратчетата, Бросающий Флаг за Футболните Партита, аксесоар?

2 Бр. Футболен Наказателен Кодекс Спортен Фен, Бросающий Знамена Спортен Фен, Определени Наказателни Квадратчетата, Бросающий Флаг за Футболните Партита, аксесоари За Игри

BGN 5.39
Брой продукти
Налично

Материал : сатенТова е неизбежно, моля, разберете!◆2.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. Използвани в играта аксесоари за хвърляне на наказателни удара на ярки цветове е лесно да се намери, че играчите, треньорите и феновете могат да се запознаят с положението. Размер : Дължина 200 мм.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко. Моля, обърнете внимание◆1. Размер : Дължина 200 мм.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Печат на етикет за обратна доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Печат на етикет за обратна доставка. кръст Бод Пакет включва : 2 бр.Подходящ за различни случаи, особено подходяща за провеждането на фестивали и футболните партита.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Червено - това е знак за покана, а жълто - знак за наказание.Цвят : жълто и червено.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.

Подробности

Избор на купувачи