.

.

Ebingoo 5 бр. Афро Перука, Диско перука за мъже, Черна перука на 70-те, мъжки къдрава перука на 80-те години, Мъжки кратък Къдрава перука, Рокер, перука в стил Пънк перука за ?

Ebingoo 5 бр. Афро Перука, Диско перука за мъже, Черна перука на 70-те, мъжки къдрава перука на 80-те години, Мъжки кратък Къдрава перука, Рокер, перука в стил Пънк перука за мъже, момчета, празничен костюм за Хелоуин

BGN 1.33
Брой продукти
Налично

Висококачествени материали от 100% синтетични влакна прави перука много лек, мек и копринен, което го прави много удобно и естествено в чорапКратък къдрава перука, подходящи за костюми за Хелоуин, ролеви игри, партита, за почивка, за ежедневна употреба, забавления или подаръци на семейството и приятелите си.Шапка за перука е с еластична лента и регулируем колан-куката, който можете да персонализирате и лесно да се регулира в съответствие с обиколката на главата. [Регулируема каишка с кука и дишаща] : мъжки костюмный перука 70-те години е подходящ за повечето размери и форми на главата. [Моля, имайте предвид] : Малка загуба на коса е нормално, особено когато нямаш перука за първи път.Можете да се режат и тъкани перука във всеки стил, който ви харесва, но вие не можете да избелите и косата му.Вие ще бъдете изненадани, колко похвали и с увереност, това ще донесе. [Модерен дизайн] : перука в стил диско от 80-те моден и е великолепен, той ви позволява да се почувствате нов човек и ви носи повече доверие и похвала.Нашите перуки, не спутываются, леки и удобни в чорап, спестяват време и са модерни.[100% естествена синтетично влакно] : Черна перука в стил афро огнеупорни.Перука за cosplay от аниме изглежда красиво и естествено.

Подробности

Избор на купувачи